Ce credem Noi Marturisirea de credință a Cultului Baptist din România


      Șapte elemente esențiale de crez:

  1. Singura autoritate în materie de credință după care membri bisericii își coordonează viața este Sfânta Scriptură, fiind Cuvântul revelat al lui Dumnezeu.
  2. Scopul declarat al fiecărui membru este Glorificarea lui Dumnezeu, care există etern în trei Persoane: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.
  3. Membrii bisericii și-au exprimat mărturia lor în apa botezului, fiind salvați prin credința personală în jertfa Domnului Isus Hristos.
  4. Biserica este convinsă că are de îndeplinit o misiune atât în interiorul cât și în afara ei și de aceea se bazează total pe puterea Duhului Sfânt.
  5. Fiecare membru are dreptul de a experimenta bucuria plenară a prezenței Domnului Isus Hristos în viața bisericii, dar și obligația de a participa spiritual și material la propășirea bisericii.
  6. Suntem binecuvântați de Dumnezeu, atât prin locul de amplasare, la confluența drumurilor din Clisura Dunării, dar și prin resurse, materiale și spirituale, lucru care ne responsabilizează la veghere și slujire.
  7. La biserica Harul din Moldova Veche, Dumnezeu încă mai revarsă har pentru fiecare suflet dornic de mântuire, de aceea fiecare aparținător ori vizitator este binevenit la orice serviciu de închinare.

Mărturisirea de credință a Cultului Creștin Baptist din România

Cerințe:PDF Reader
Licența:Freeware
Data introducerii fișierului:15 aprilie 2013
532.9 KiB
671 Descărcări